Transparantie is key!

Valuation

Taxeren is een specialistisch vak, zeker als je buiten de gebaande paden moet kijken. Stima Valuation & Advisory levert taxaties van bijzondere vastgoedobjecten en complexe ontwikkelopgaven. Zie onze specialismen hiernaast.

Vastgoedtaxatie

In het maatschappelijk en economisch verkeer wordt veel vertrouwen ontleend aan professionele taxaties. Stima Valuation & Advisory treedt dan ook vaak op bij transacties ter voorkoming van ongeoorloofde staatssteun, geschilbeslechting, fiscale- en financieringsdoeleinden. Onze taxateurs zijn geregistreerd bij NRVT en lid van RICS. Ze leveren taxaties die voldoen aan de verregaande criteria die worden verlangd.

Specialismen

  • Ontwikkelingslocaties
  • Maatschappelijk vastgoed
  • Exploitatiegebonden vastgoed
  • Erfpacht
  • Zorgvastgoed
  • Beleggingsobjecten
Professioneel
Kwalitatief
Transparant
Innovatief

Meer info

Landelijk werkterrein

Ongeacht waar u zich bevindt in Nederland kunnen wij uw waardevraag met betrekking tot commercieel vastgoed beantwoorden. Wij verrichten taxaties voor diverse opdrachtgevers, hierbij kunt u denken aan overheden, projectontwikkelaars, beleggers, eindgebruikers, maar ook aan financierende instellingen, accountants en advocaten.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Bel ons 085 13 00 611


Vind ons
Papendorpseweg 75 3528 BJ te Utrecht
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×