Deskundige bijstand

Advisory

De juiste prijs betalen bij aankoop of huur van vastgoed wil iedereen. Er komt meer bij kijken dan alleen de waarde schatten. Waar anderen afhaken bij complexe vraagstukken, gaat Stima Valuation & Advisory die uitdaging wél aan!

Wij maken een uitgebreide analyse van het vastgoed. Aan de hand daarvan geven wij een uitgebreid advies aan de klant die nieuw vastgoed wil aankopen of huren. De specialisten van Stima Valuation & Advisory worden gedreven door hun kennis van de markt én beschikken over een groot landelijk netwerk. Hierdoor zijn zij in staat om snel te schakelen om zo de optimale resultaten te behalen voor u als opdrachtgever.

Onze dienstverlening

  • Aankoop commercieel vastgoed
  • Huur commercieel vastgoed
  • Heronderhandelingen huur
  • Hold-sell analyses
  • Procedures ex art. 7:303 BW
Landelijk werkveld
Kennisgedreven
Uitgebreide analyse
Korte lijnen

Meer info

Commercieel vastgoed

Onze adviseurs ontzorgen een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Niet alleen ondernemers en eindgebruikers van bedrijfsmatig vastgoed, maar ook beleggers en projectontwikkelaars laten zich door ons adviseren op het gebied van commercieel vastgoed.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Bel ons 085 13 00 611


Vind ons
Papendorpseweg 75 3528 BJ te Utrecht
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×