Over ons

Stima Valuation & Advisory

In de voorbije jaren zijn wij uitgegroeid tot een speler met nationale bekendheid. Hierbij worden wij gedreven door een enorme ambitie om een product te leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Ons onderscheidend vermogen!

Onze organisatie is klein, maar slagvaardig. Alles in de organisatie draait om de waarde van commercieel vastgoed. Kennis en kunde vormt de ruggengraat van het bedrijf. Daarnaast zijn ethiek en integriteit eveneens van groot belang. Daarom is Stima Valuation & Advisory geregistreerd als Regulated Firm bij de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), een wereldwijd toonaangevende instantie met een historie die teruggaat tot in de 19de eeuw.

Nederland

Onze eigenschappen

Waarom kiezen voor Stima?

Kennis
Kunde
Slagvaardig

Meer info

Joost Gijsbers

Joost loopt voorop op het gebied van kennisontwikkeling. Zo geeft hij les op de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) en verzorgt hij onder andere de Expert Training voor de fluX Academy. Daarnaast is Joost Gijsbers voorzitter van de Expertcommissie Bedrijfsmatig Vastgoed van NRVT, staat hij ingeschreven als gerechtelijk deskundige in het LRGD-register en is hij als enige Nederlander lid van het toonaangevende Appraisal Institute.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Bel ons 085 13 00 611


Vind ons
Papendorpseweg 75 3528 BJ te Utrecht
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×